Το ξεκίνημα μας

Η KORRES ιδρύθηκε από τον φαρμακοποιό Γιώργο Κορρέ το 1996 και έχει τις ρίζες της στο παλαιότερο Ομοιοπαθητικό Φαρμακείο της Αθήνας. H εμπειρία από τα 3.000 ομοιοπαθητικά σκευάσματα του φαρμακείου είναι η αφετηρία της μάρκας. Σήμερα η KORRES ταξιδεύει τα ελληνικά βότανα στον παγκόσμιο χάρτη μέσα από άνω των 400 φυσικά προϊόντα, έχοντας παρουσία σε 30 αγορές. Η φιλοσοφία της μάρκας παραμένει ίδια από την ίδρυσή της, εστιάζοντας στη δημιουργία αποτελεσματικών,clean συνθέσεων με την τεκμηριωμένη δύναμη φυσικών συστατικών, στην προσφορά προϊόντων με ξεχωριστό design, που «αντανακλούν» την ομορφιά της Ελλάδας σε απόλυτη αρμονία με τη φύση.

Η KORRES έχει την πλήρη ευθύνη για όλα τα στάδια ανάπτυξης των προϊόντων - από την καλλιέργεια των πρώτων υλών και την παραγωγή φυτικών εκχυλισμάτων έως την επιστημονική έρευνα, τη δημιουργία της φόρμουλας και τον έλεγχο της δράσης του τελικού προϊόντος. Οι συνθέσεις βασίζονται στο υψηλότερο δυνατό ποσοστό φυσικού περιεχομένου, με την ασφάλεια, την ποιότητα και τα κλινικά αποδεδειγμένα ορατά αποτελέσματα να αποτελούν προτεραιότητα. Κάθε προϊόν υποβάλλεται σε 500 tests πριν βρεθεί στο ράφι ενός φαρμακείου ή καταστήματος. Το νερό που χρησιμοποιείται – το βασικότερο συστατικό για μία ασφαλή σύνθεση – παράγεται στη μονάδα KORRES και είναι 5 φορές πιο καθαρό από ό,τι απαιτείται στην Ευρώπη για καλλυντική χρήση.
 
Οι συνεργασίες μας

Η πρωτογενής έρευνα οδηγεί την ανάπτυξη των αποτελεσματικών προϊόντων KORRES. Η εταιρεία συνεργάζεται με περισσότερα από 15 ευρωπαϊκά ακαδημαϊκά ιδρύματα στο πλαίσιο εξαιρετικά σημαντικών ερευνητικών προγραμμάτων που εστιάζουν στη μελέτη και ανακάλυψη νέων ισχυρών φυσικών δραστικών. Η Ελλάδα είναι η καρδιά του brand, ένα παγκόσμια αναγνωρισμένο biodiversity-hotspot. Η ελληνική φύση συνδυάζει την ισχύ με την ποίηση και η KORRES ερευνά και αξιοποιεί αυτά τα ισχυρά βότανα για να δημιουργήσει καλλυντικές φόρμουλες σε αρμονία με τη φύση.

Για την KORRES ήταν αυτονόητη επιλογή η προστασία της εγχώριας χλωρίδας και η υποστήριξη της τοπικής οικονομίας. Η εταιρεία διατηρεί ένα διευρυμένο δίκτυο ηθικών συνεργασιών, στη βάση της συμβολαιακής γεωργίας, με αγροτικούς συνεταιρισμούς, βιοκαλλιεργητές, κοινωνικά και εκπαιδευτικά ιδρύματα, προάγοντας τη βιολογική καλλιέργεια και παρέχοντας τεχνική υποστήριξη. Οι πρώτες ύλες που προέρχονται από αυτό το δίκτυο, εκχυλίζονται στην καινοτομική, περιβαλλοντικά φιλική, zero-waste Μονάδα Εκχυλίσεως στις κεντρικές εγκαταστάσεις της.
 
KORRES HOSPITALITY

Η KORRES παρουσιάζει την ανανεωμένη συλλογή ξενοδοχειακών προϊόντων υψηλής ποιότητας και χαρακτηριστικής αισθητικής. Βασισμένη στην απεριόριστη δύναμη της φύσης και στην καινοτομική προσέγγιση της μάρκας στη φροντίδα προσώπου και σώματος, η σειρά KORRES Amenities, Greek Culture , «κλείνει» σε συσκευασίες των 40mL και 80mL τις αρχές ενός ελληνικού brand με παγκόσμια απήχηση – ευεργετικά φυσικά συστατικά, φόρμουλες φιλικές στο δέρμα και στο περιβάλλον, κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και μία ξεχωριστή εμπειρία χρήσης «που εμπνέει και μας κάνει χαρούμενους». Η συλλογή ξενοδοχειακών προϊόντων KORRES είναι ο ορισμός της Ελληνικής ποιότητας και καινοτομίας και ένα αναπόσπαστο στοιχείο της Ελληνικής Φιλοξενίας.
WELCOME  AND  GOODBYE  GIFTS
Προσφέρετε στους επισκέπτες σας το απόλυτο Welcome Gift, με προϊόντα KORRES γεμάτο αναμνήσεις από το ελληνικό αυθεντικό καλοκαίρι. Δημιουργήστε το δικό σας συνδιασμό με προιόντα Skincare, Suncare, Lipcare & Fragrance, σε retail ή travel size επιλέγοντας το αγαπημένο σας KORRES τσαντάκι.

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα KORRES.

E: hotels@korres.com

T: 213 018 8880, 213 018 8801

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας, παρακαλώ επισκεφτείτε το www.gr.korres.com